Tietopankki

Tänä kesänä uskallat! Arkirohkeus on pieniä tekoja
Elämä on täynnä tilanteita, joissa meidän on astuttava mukavuusalueemme ulkopuolelle ja osoitettava rohkeutta. Usein ajattelemme rohkeutta suurina sankaritekoina ja vaarallisiin...
Miten vaihtaa Rohje kellon ranneke?
Oman kellon rannekkeen vaihtaminen tuo kivasti vaihtelua sen ulkonäköön ja käyttömukavuuteen. Rannekkeen vaihtaminen kelloihimme on erityisen helppoa ja vie vain minuutin, jos sitäkään! 
Keitä ovat Rohjelaiset?
Tutustu rohjelaisiin kellobrändin takana!
Auta meitä uuden Artister-mallin suunnittelussa. Äänestä suosikkiasi!
Minkä Noora Svärdin maalauksista haluaisit nähdä ranteessasi? Äänestä suosikkiasi ja saat -50€ alennuksen verkkokauppaamme.
Suomalainen kellomerkki Rohje yhteistyöhön Zalandon kanssa
Rohje Oy vahvistaa jakelukanaviaan jälleenmyyntisopimuksella Euroopan johtavan muodin ja lifestyle-tuotteiden verkkokaupan Zalandon kanssa. Rohje on ensimmäinen suomalainen kellomerkki Zalandon valikoimissa.
Rohjeen pop-up myymälä avattu jälleen Helsinkiin!
Rohjeen pop-up avattu Helsinkiin 25.4.-22.5.2022.
Onnittelut voittajille! Rohjeen kultaisia poronnahkarannekkeita yhä löydettävissä.
Oletko saanut Rohjeen kultaisen poronnahkarannekkeen? Se tarkoittaa, että olet voittaja! 🏆 Viimeisen vuoden aikana olemme satunnaisesti lähettäneet asiakkaillemme Rohjeen kultaisia...
Rohje Artister – Taiteilijan terveiset 2022
Uuden Artister-mallin suunnittelu on alkanut. Taiteilija Noora Svärd kertoo suhteestaan taiteeseen ja inpsiraationsa lähteistä kirjoittamassaan blogitekstissä.
Missä ja miten poronnahkarannekkeemme tehdään?
Tamperelaisen nahkapajan yrittäjä Marko kertoo, miksi valita poronnahkaranneke kelloon ja miten Rohjeen maailman parhaat poronnahkarannekkeet oikein tehdään.
Ystävänpäivän ystävämyynti (ei myydä ystävää)
Ystävänpäivä on pian täällä! Tarkemmin ottaen 14.2. Emme tahdo jättää ystäviä pulaan, joten järjestetään pieni ystävämyynti. Ystäviä ei ole myynnissä,...
Adventurister Blue julkaistu!
Uusi Adventurister-kellomalli on täällä. Saammeko esitellä, Adventurister Blue. Hillitty syvänsininen kello luontoseikkailuista illan rientoihin. Tutustu kellon ominaisuuksiin.
Kompensoimme 2021 hiilidioksidipäästömme suomalaiseen suohon
Kompensoimme vuoden 2021 toiminnastamme syntyneet hiilidioksidipäästöt suomalaisen ja mitä parhaimman hiilinielun – nimittäin suon – kautta!
Verkkokauppa.comista Rohjeen jälleenmyyjä
Iloisia uutisia Rohjeelle ja asiakkaillemme! Saimme Verkkokauppa.comista Rohjeen kellojen uuden jälleenmyyjän. Tulevaisuudessa kaikkia kellojamme on mahdollisuus käydä ihastelemassa ja ostamassa Verkkokauppa.comin...
Toisenlainen Black Friday Rohjeella
Perinteisten alennusmyyntien järjestämisen sijaan lähdimme tänä vuonna toteuttamaan Black Fridayta hieman erilaisesta näkökulmasta – korottamalla nimittäin tummimman kellomme Adventurister Darkin hintaa 10%. 
Kryptovaluutat käyvät nyt maksuvälineenä Rohje-verkkokaupassa
Rohje-rannekelloja ja rannekkeita voi nyt ostaa turvallisesti myös virtuaalivaluutoilla. Krypytovaluutalla ostaminen on toteutettu yhteistyössä Coinbasen kanssa. Kryptovaluutoilla maksaminen onnistuu normaalin...
Rohje – vastuullinen suomalainen kello
Rohjeen toiminnassa näkyy vahvasti kotimaisuus ja vastuullisuus. Haluamme olla vastuullinen ja suomalainen kellomerkki, jonka toiminnalla on mahdollisimman pienet negatiiviset vaikutukset ympäristölle.
Auta meitä uudistamaan verkkokauppaamme – saat -30€ alennuksen
Teimme uudistuksen verkkokauppaamme ja yhdistimme suomen- ja englanninkielisen kaupan. Auta meitä verkkokauppauudistuksessa ja annamme sinulle -30€ alennuksen vapaavalintaisesta kellosta!
Rannekkeemme ovat helposti vaihdettavia ja sopivat jokaisen ranteeseen
Rannekkeissamme on yksinkertainen kiinnitysmekanismi, jonka avulla  rannekkeen kiinnittäminen kellorunkoon on yksinkertaista ja vaivatonta.
Rohje Pop-up avattu Helsingin keskustaan!
Rohje Pop-up on avattu Helsingin keskustaan kahdeksi viikoksi ajalle 20.9.-4.10. Stockmannin viereen Box by Postiin osoitteeseen Keskuskatu 3.
Rohje X KOVA Esports
Rohje ja KOVA Esports ovat julkaisseet yhteisen rannekellon, Rohje Valianterin! Valianter -kellon nimi tarkoittaa rohkeaa, uljasta ja urheaa, joka kuvaa niin...
Rohje listattuna Suomen 50 kuumimman start-upin listalla
Rohje oy on valittu Startup 100 -listalla Suomen viidenkymmenen kuumimman start-upin joukkoon. Sivusto kerää tietoja suomalaisten startup-yhtiöiden verkkonäkyvyydestä ja tekee...