Rohje Adventurister blue julkaistu

Adventurister Blue julkaistu!

Adventurister-kellomallistomme saa täydennystä. Saammeko esitellä, ihka uusi kellomallimme Adventurister Blue! Adventurister Blue täydentää tumman, vaalean ja kultaisen sävyistä kellomallistoa syvän tummansinisellä olemuksellaan. 

Adventurister Blue muistuttaa Suomen tuhansien järvien syvänsinisestä maagisuudesta. Tummansinisestä kellotaulusta heijastuvat järvien pintojen läikähtelevät valonsäteet sekä syvyyksien tummat varjot. Hillityn värityksensä ansiosta kello sopii luonnon syleilystä iltojen rientoihin!

Kuten sisaruksensakin, on Adventurister Blue -kellon 40mm leveä runko on valmistettu harjatusta ruostumattomasta kirurgin teräksestä, joka kätkee sisäänsä japanilaisen kvartsikoneiston. Kellolasi on kestävää safiirikristallilasia, joka ei heijasta valoa tai naarmuunnu käytössä häiritsevästi. Kello on roiskevesitiivis (50 M) eli sen voi ottaa huoletta mukaan vaikkapa suihkuun.

Adventurister Blue

 

Suunnittelimme kelloon hopeiset tuntimerkinnät ja osoittimet sekä punaisen sekuntiviisarin, jotka erottuvat selkeästi kellon muutoin tummanpuhuvasta kellotaulusta. Kello on yhteensopiva 20mm leveän mesh- ja poronnahkarannekkeen kanssa, jota voi pakkauksen mukana tulevan työkalun avulla vaihtaa helposti itse kotona asun tai fiiliksen mukaan.

Kellon muihin ominaisuuksiin voi tutustua kellon tuotesivulla.

Kelloja on saatavilla rajallinen erä, joten varmista itsellesi talven tyylikkäin uutuuskello ja pistä omasi tilaukseen tästä.

Mitä mieltä olet uudesta kellomallistamme? Kerro meille mietteesi sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa @rohjewatches ja Facebookissa @rohje.


Saattaisit olla kiinnostunut