Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseen autamme mielellämme, olethan yhteydessä meihin.

Mikä koneisto kelloissa on?

Adventurister-kellossa on koneistona luotettava ja tarkka Japanilainen Miyota JP11 -kvartsikoneisto. Koneiston lisäominaisuuksien ansiosta kellosta löytyy matkailuun hyödyllisiä ominaisuuksia kuten kaksoisaika, 24h-kellotaulu ja päivämääränäyttö. Artister mallistosta löytyy laadukas Sveitsiläinen Rondan kvartsikoneisto.

Onko Rohjeelle tulossa uusia malleja valikoimaan?

Suunnittelemme uusia kellomalleja ja -rannekkeita jatkuvasti. Lähde mukaan luomaan yhdessä uutta tarinaa kanssamme.

Sopiiko Rohje-kellot naisille ja miehille?

Kyllä sopii. Meidän mielestä rohkeus ja seikkalumielisyys ei katso sukupuolta! Mallistomme on pyritty tekemään mahdollisimman sukupuolineutraaliksi. 

Mitä materiaalia kellon runko on?

Rohje-kellojen rungot ovat valmistettu allergisoimattomasta kirurgin teräksestä (316L). Kirurginteräs on varsin kestävä materiaali, se ei helpolla naarmuunnu, kulu eikä tummu.

Millainen poronnahkaranneke on käyttää?

Poronahkaranneke on erittäin pehmeää ja miellyttävä käyttää. Ranneke on kasvisparkittu ja käsitelty mehiläisvahalla, joten se kestää hiukan kosteutta kovettumatta. Poronnahka on ekologinen vaihtoehto, sillä se raaka-aine syntyy aina poronhoidon yhteydessä sivutuotteena. Meille poronahka valikoitui juuri näistä syistä materiaaliksi. Lue lisää täältä.

Onko tuotteilla palautusmahdollisuus?

Tarjoamme pidennetyn palautusajan. Jos haluat palauttaa tuotteen, voit tehdä sen 100 päivän kuluessa tilaushetkestä. Lue lisää tyytyväisyystakuusta täältä:  https://www.rohje.fi/blogs/news/sadan-paivan-tyytyvaisyystakuu

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Mikäli sinulla herää kysymyksiä autamme mielellämme. Parhaiten meidät tavoittaa sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram, Twitter), sähköpostilla info@rohje.fi tai yhteystietolomakkeella, jonka löydät Yhteystiedot -sivulta.

Onko tuotteillanne takuuta?

Kyllä. Koska luotamme tuotteidemme laatuun täysin, tarjoamme kaikille tuotteillemme vähintään vuoden takuun. Kellon takuu on kaksi vuotta ja poronnahkarannekkeella vuosi.

Katso tarkemmat tiedot toimitusehdoista.

Millä maksutavoilla ostokset voi maksaa?

Verkkokaupan maksunvälittäjänä on turvallinen Paytrail Oyj. Meillä voit maksaa suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, tunnetuimmilla luottokorteilla, lasku-/osamaksutavalla sekä MobilePayllä.

Katso tarkemmat tiedot palveluehdoista.

Kuinka nopeasti tuotteet toimitetaan?

Toimitusaikamme on 1-2 arkipäivää. Tuote saapuu sinulle yleensä 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Löydät lisätietoja toimitusehdoista.

Haluan jälleenmyydä Rohje -kelloja, miten se onnistuu?

Olethan yhteydessä meihin, niin sovitaan tarkemmista yksityiskohdista.

Mitä Rohje tarkoittaa?

Rohje tulee suomen kielen sanasta rohjeta, eli uskaltaa tehdä asioita ja tarttua tilaisuuteen. Lue lisää Tarina -sivultamme

Mitä Adventurister tarkoittaa?

Adventurister omaa rohkeuden tarttua tilaisuuksiin ja toimia omalla esimerkillään suunnannäyttäjänä. Rohje Adventurister on suunniteltu palvelemaan Adventuristeria.

Missä kellot valmistetaan?

Kellokoneisto valmistetaan Japanissa. Kellojen kokoaminen tapahtuu yhteistyökumppanimme toimesta ulkomailla, poronnahkarannekkeet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Miten safiirilasi eroaa mineraalilasista?

Safiirilasi on erittäin kovapintainen materiaali, joka kestää hyvin kulutusta. Toisin kuin mineraalilasi, safiirilasi ei naarmuunnu. Kelloissamme käytetty safiirilasi on päällystetty kaksipuoleisella heijastuksenestopinnoitteella saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lue lisää täältä.