Man wearing adventurister gold watch on the wrist

Rannekkeemme ovat helposti vaihdettavia ja sopivat jokaisen ranteeseen

Me Rohjeella ajattelemme, että rannekellon tulee palvella omistajaansa mahdollisimman hyvin ja olla mahdollisimman monikäyttöinen. Siksi rannekkeissamme on yksinkertainen kiinnitysmekanismi, jonka avulla rannekkeen kiinnittäminen kellorunkoon on yksinkertaista ja vaivatonta.

Rannekkeen vaihtaminen kellorunkoon on helppoa yksinkertaisen kiinnitysmekanismin ansiosta

Kaikissa Rohjeen rannekkeissa on yksinkertainen kiinnitysmekanismi, jonka ansiosta kellon ranneke on helppo kiinnittää kellorunkoon ja vaihtaa toiseen ilman työkaluja. Rannekkeet kiinnitetään kellorunkoon jousitapilla, joka pitää rannekkeen paikallaan. Jousitappiin perustuva kiinnitysmekanismi on yksinkertaisuudestaan huolimatta kestävä, eikä rannekello pääse tippumaan ranteesta vauhdikkaassakaan menossa.

Simppelin kiinnitysmekanismin ansiosta kellon ranneketta voi vaihtaa vaikka joka päivä ja stailata kello helposti asuun tai fiilikseen sopivaksi.

Rannekkeemme sopivat jokaisen ranteeseen

Sekä mesh- että poronnahkaiset rannekkeemme on suunniteltu niin, että ne sopivat mahdollisimman monen ranteeseen.

Poronnahkarannekkeista valikoimassamme on 20 mm ja 14 mm pituisia rannekkeita. Pidempi ja leveämpi ranneke sopii erinomaisesti isompaan ranteeseen ja lyhyempi ja kapeampi ranneke pienempään ranteeseen. Meillä on mahdollisuus toteuttaa poronnahasta rannekkeita myös mittatilaustyönä. Rohjene ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@rohje.com, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopivan kokoinen ranneke.

Toisin kuin poronnahkaisissa rannekkeissa, valmistamme mesh-rannekkeita standardikoossa. Mesh-rannekkeen pituutta voi kuitenkin helposti säätää omaan ranteeseen sopivaksi liikutettavan lukko-osan ja kellojemme mukana tulevan työkalun avulla.

Lue lisää ylellisistä poronnahkarannekkeistamme täältä