adventurister Dark watch on a dark wooden background

Toisenlainen Black Friday Rohjeella

Rohje on jo useampana vuotena jättänyt osallistumatta Black Fridayhin alennusmyynnein ja jatkamme samalla linjalla myös tänäkin vuonna! Emme halua alennusmyynneillä kannustaa ihmisiä ostamaan kulutustuotteita vain hyvän alennuksen vuoksi, sillä itselleen vähemmän tarpeellisten tai tarpeettomien tuotteiden ostaminen on hyvin kestämätöntä. Rohjeen kello on siisti ostos, mutta se on sitä myös jokaisena vuoden päivänä – ei vain Black Fridayna!

Perinteisten alennusmyyntien järjestämisen sijaan lähdimme tänä vuonna toteuttamaan Black Fridayta hieman erilaisesta näkökulmasta. Alennusten sijaan päätimmekin korottaa tummimman kellomme Adventurister Darkin hintaa 10 prosentilla 22.11.-26.11.2021 välisenä aikana ottaaksemme kantaa Black Fridayhin ja herätelläksemme ihmisiä miettimään kulutustottumuksiaan etenkin Black Fridayn kaltaisena kulutuspäivänä. Ja onhan tämä nyt siisti mainostemppukin meidänlaiselle pienelle yritykselle!

Edistä mielenterveyttä vuoden synkimpänä aikana

Black Fridayn alennusmyynnin järjestämisen sijaan haluamme olla mukana tukemassa arvojemme mukaista toimintaa ja kantaa kortemme kekoon hyvän asian puolesta. Mielenterveys on sellainen asia, että se koskettaa meitä kaikkia. Etenkin näin vuoden synkimpään aikaan, kun aurinkoa ei näy viikkoihin, jää helposti yleinen positiivisuus kaamosmasennuksen varjoon. Mikä olisikaan siis parempi ajankohta kuin Black Friday -viikko – vuoden synkin aika – kerätä varoja mielenterveyden tukemisen hyväksi. 

Valitsimme hyväntekeväisyyskohteeksi MIELI Suomen Mielenterveys Ry:n, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden edistämiseksi Suomessa. Lahjoitamme jokaisesta Black Friday -viikolla (22.11.-26.11.) myydystä Adventurister Dark -kellosta korotetun osuuden 10% sekä vielä toiset 10%:a omasta pussistamme MIELI Ry:lle. Eli tee hyvä teko ja me tuplaamme sen vaikutuksen puolestasi!

Ostamalla Rohjeen Adventurister Dark -kellon mesh- tai poronnahkarannekkeella olet mukana tukemassa tärkeää MIELI Ry:n työtä!