Adventurister Antarctica and White on a man's wrist

Verkkokauppa.comista Rohjeen jälleenmyyjä

Iloisia uutisia Rohjeelle ja asiakkaillemme! Saimme Verkkokauppa.comista Rohjeen kellojen uuden jälleenmyyjän. Tulevaisuudessa kaikkia kellojamme on mahdollisuus käydä ihastelemassa ja ostamassa Verkkokauppa.comin verkkokaupasta. 

Verkkokauppa.comin valikoimassa ovat edustettuna kaikki kellomallistomme. Valikoimasta löytyvät ihanat Artister Into the Blue ja Dreamy, Adventurister Gold, White ja Dark sekä uutuutemme Valianter KOVA. Kellomalliemme lisäksi Verkkokauppa.comista on mahdollista tilata sekä poronnahkaisia että mesh-rannekkeita niiden kaikissa väreissä. 

Verkkokauppa.com on tärkeä yhteistyökumppani Rohjeelle Stockmannin ja pienten design-putiikkien rinnalla. Tarkoituksenamme on pyrkiä kasvattamaan jälleenmyyjiemme määrää ja saada Rohjeen kellot useampiin kivijalkaliikkeisiin ympäri Suomen. Jos kotikaupungistasi löytyy jokin ihana kivijalkaliike tai mielessäsi on jokin verkkokauppapohjainen kauppa, joiden valikoimiin Rohjeen kellot sopisivat, niin vinkkaa niistä meille! Otamme mielellämme kaikkia ideoita vastaan😊

Haluatko fiilistellä kellojamme? Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa Instagram @rohjewatches ja Facebookissa @rohje.