Auta meitä uuden Artister-mallin suunnittelussa. Äänestä suosikkiasi!

Auta meitä uuden Artister-mallin suunnittelussa. Äänestä suosikkiasi!

Auta meitä uuden Artister-mallin suunnittelussa kertomalla minkä Noora Svärdin maalaamista uusista tauluista sinä haluaisit nähdä ranteessasi. Kiitokseksi vastauksestasi annamme sinulle -50€ arvoisen alennuksen verkkokauppaamme. Kysely on auki vain viikon ajan 27.6.-3.7.2022, joten käyhän äänestämässä pikaisesti omaa suosikkiasi!

Keväällä 2021 julkaisimme Rohje Artisterin, ensimmäisen naisille suunnatun kellomallistomme. Mallisto suunniteltiin yhteistyössä kuopiolaisen taiteilijan Noora Svärdin kanssa, jonka maalaukset on tarkasti 3D strukturoitu Artister-malliston kellotauluihin. Koska Artister-malliston julkaisusta on kulunut jo vuosi, haluaisimme tuoda yhdessä Nooran kanssa uuden Artister-mallin valikoimaamme. Vaan millaisen? Siinä tarvitsisimme sinun apuasi!

Kerro meille, minkä Noora Svärdin maalaamista tauluista sinä haluaisit nähdä ranteessasi! Suosikkiasi pääset äänestämään tästä linkistä.

Kiitokseksi ajastasi annamme sinulle -50€ arvoisen alekoodin verkkokauppaamme. Alekoodin saat lähetettyäsi Forms-lomakkeen. Alennuksen voit käyttää yli 200€ arvoiseen verkkokauppatilaukseen ja se on voimassa 31.7.2022 asti.

Kysely on auki vain viikon verran 27.6.-3.7.2022, joten hyödynnä mahdollisuus ja käy pikaisesti äänestämässä omaa suosikkiasi. 

 

 

New Artister model options.

 

Rohje Artister - tehty unelmille

Rohje Artister -malliston suunnittelu on perustunut unelmille, jotka pitävät meidät elossa ja aivan kuten aika, ne vievät meitä eteenpäin. Malliston kantavia voimia ovat unelmat ja rohkeus kulkea niitä kohti.

Artister rannekello-mallisto on suomalaisen design yhteistyön kruununjalokivi. Taitelija Noora Svärd on maalannut Rohje Artisterin kellotauluissa käytettävät Dreamy ja Into The Blue-teokset jotka on tarkasti 3D-kuvioitu kellotauluiksi. 

Artister-mallistossa on herkullisen vaaleanpunainen Artister Dreamy sekä merellinen Artister Into the Blue. Kirkkaiden mallien vastapainoksi Artisterista on saatavilla myös syvän mustan ja ruusukullan yhdistelmä, Classic Black.

Tutustu koko Artister-mallistoon tästä!

Woman with Artister Into the Blue on her wrist.
Seuraa meitä Instagramissa @rohjewatches ja Facebookissa @rohjewatches