adventurister_henry_cuba

From tourist to adventurister - Turistista Adventuristeriksi

Adventurister, mikä se on?

Me Rohjeen perustajat, Arno, Antti, Henry ja Ville olemme tiivis kaveriporukka. Tykkäämme pakata reput ja suunnata yhdessä uusiin seikkailuihin. Seikkailut voivat olla niin ulkomaan matkoja metropoleihin kuin kotimaan vaelluksia erämaille. Tärkeintä on, että ne tuovat jännitystä ja uuden kokemisen tunteita. Siksi kutsumme itseämme Adventuristereiksi. 

Haluamme nähdä aina vähän enemmän, tahdomme enemmän kuin pakettimatkan all-inclusive hotellissa, haluamme lähteä sivuun tutulta vaellusreitiltä. Siksi Adventurister on myös kellomme mallinimi ja toivomme kellon kantajien jakavan saman intohimon seikkailuille.

Kuten sanalla Rohje, niin myös Adventuristerilla on tarina.

From tourist to adventurister - Turistista Adventuristeriksi. Sanana Adventurister on yhdistelmä seikkailusta (adventure) ja turistista (tourist). Meidän kello on tehty seikkailijoille. Seikkailit sitten lähempänä tai kaukana, yksin tai yhdessä, se sopii sinulle.

Tiedämme ettei nykyään ole välttämätöntä kantaa kelloa nähdäkseen siitä ajan. Sitä varten on keksitty fiksumpiakin laitteita. Meidän mielestä rannekello on loistava tapa näyttää tyylisi ja arvosi joita edustat. Rohje Adventurister on yhdistelmä suomalaista muotoilua, laatua ja intohimoa seikkailuihin. Suomessa valmistetun poronnahkarannekkeen kanssa se on kello joka ei jätä kylmäksi.

Adventurister omaa rohkeuden tarttua tilaisuuksiin ja toimia omalla esimerkillään suunnannäyttäjänä. Kello on suunniteltu ominaisuuksiltaan palvelemaan Adventuristeria.

Liity Adventuristereihin ja pysyt kartalla seikkailuista sekä uutuuksista.