3 syytä miksi rannekello on loistava lahjaidea

3 syytä miksi rannekello on loistava lahjaidea

Jos olet harkinnut ilahduttaa itseäsi tai tärkeää henkilöä, kellon tulisi olla lahjalistalla kärkipäässä. Riippumatta juhlasta tai paikasta kello on huomaavainen, tyylikäs ja käytännöllinen lahja. Kelloista on lahjoina tullut suosittuja niin miesten kuin naisten keskuudessa. Nykypäivän koko ajan laajentuvasta rannekello tarjonnasta löytyy sopiva rannekkello jokaiseen ranteeseen. Etkö ole kuitenkaan vielä vakuuttunut onko rannekello hyvä lahjaidea? Lue meidän top-kolme syytä ja saatat muuttaa mielesi!

1 Käytännöllisyys

Rannekello on käytännöllinen lahja kenelle vain. Jopa kaikkien elektronisten vempeleiden ja puettavien älylaitteiden -aikakautena ihmiset silti tarvitsevat kelloja. On kätevää pitää päivä organisoituna ja seurata aikaa helposti rannekellosta. Ei ole aina käytännöllisintä kantaa laukkua/reppua ympäriinsä ja kaivaa puhelinta puhelimesta ajan tarkistamiseksi. On paljon helpompaa tarkastaa aika ranteesta. Joihinkin kelloihin on sisäänrakennettu muitakin ominaisuuksia kuten kalenteri. Rohje Adventuristeriin voit jopa asettaa eri aikavyöhykkeen ajan toiseen "pikkukelloon".

2 Tyylikkyys

Rannekellot - kyllä, myös analogiset rannekellot ovat olleet viime vuosina kovassa nosteessa. Ihmiset käyttävät rannekelloja näyttääksen uniikin tyylinsä, sitä varten tarvitaan rannekello joka kuvastaa kantajaansa. Vaikka kello onkin pieni esine ranteessa, voi se kertoa kantajastaan paljon. Rohje-kello on oiva valinta kun haluat tyylikkään design-kellon, mutta et halua maksaa mojovaa hintaa. 

Valitsemalla kellon ajattomalla designilla, ei se kuitenkaan tarkoita sen olevan tylsä. Ajaton design varmistaa sen, että kello saa ranneaikaa mahdollisimman paljon. Tarkoittaen myös sitä, että myös vuosikymmenien jälkeen on rannekello tyylikäs.

Ostaessa rannekelloa lahjaksi et halua ostaa esimerkiksi liian kallista tai isoa kelloa. Väärän kokoisen kellon vaarana on, että kello jää käyttämättä ja se jos mikä harmittaa. Lahjaa miettiessä yritä miettiä tämän tärkeän henkilön tyyliä ja mielenkiinnon kohteita. Tykkääkö hän seikkailuista? Seikkailu voi tarkoittaa lähimetsän polkuja tai hyppäämistä lentokoneeseen ja matkustamista eri mantereelle. Mikäli edellä mainitut kriteerit osuivat kannattaa vilkaista Adventurister-mallistoa.

3 Persoonallisuus

Rannekello on loistava lahja hänelle, joka merkitsee sinulle paljon. Se on lahja, joka kulkee aina mukana ja muistuttaa sinusta. Kenelle ikinä annatkaan lahjan hän arvostaa sitä aikaa ja vaivaa, minkä olet nähnyt hienon lahjan löytämiseksi. Lisätäksesi persoonallisuutta voit harkita kellon kaiverruttamista. Kaiverrus tuo kelloon sen viimeisen silauksen tehden siitä uniikin.

Oikean kellon löytäminen voi ottaa aikaa. Aika ja vaiva ovat kuitenkin sen arvoisia. Olit sitten ostamassa lahjaa itsellesi tai sinulle tärkeälle henkilölle, valitsemalla kellon et varmasti tule katumaan miten käytännöllisen, tyylikkään ja persoonallisen lahjan hankit.

Tutustu Rohje-tuotteisiin - lahjaksi tai itselle 😏