Rohje Artister

Rohje Artister

Vuonna 2021 julkaistu Artister rannekello-mallisto on suomalaisen design yhteistyön kruununjalokivi. Taitelija Noora Svärd on maalannut Rohje Artisterin kellotauluissa käytettävät Dreamy ja Into The Blue-teokset jotka on tarkasti 3D-kuvioitu kellotauluiksi. Kirkkaiden mallien vastapainoksi Artisterista on saatavilla myös syvän mustan ja ruusukullan yhdistelmä, Classic Black. Kulmakivinä Artister-kellomallin suunnittelussa on ollut rohkeus ja unelmat. Svärdin taide tukee samoja arvoja Rohjeen kanssa ja jonka vuoksi yhteistyö Svärdin kanssa alkoi kuin luonnostaan. Artister-malliston kantavia voimia ovat unelmat, ja rohkeus toteuttaa niitä. Unelmat pitävät meidät elossa ja aivan kuten aika, ne vievät meitä eteenpäin.

Artister Dreamy

Dreamy - Unelmoinnin sietämätön keveys
Punaisen Dreamy-taulun teemana on unelmointi. Unelmointi on luovaa leikkiä universumin kanssa. Se on luottamusta siihen, että elämä kantaa. Kun vilkaiset Dreamya se muistuttaa siitä, että sinulle kaikki on mahdollista. Ole siis avarakatseinen sekä utelias ja ota vastaan se, mitä elämä sinulle järjestää.

Tutustu Artister Dreamy-malliin 

"Vaaleapunainen on sävy, joka on kulkenut matkassani koko elämäni ajan, siis niin kauan, kun olen maalannut. ”Dreamy” syntyi vaaleanpunaisen sävyistä, valkoisesta sekä harmaasta. Siinä yhdistyy pehmeä utuisuus sekä useat värikerrokset". - Noora Svärd

Artister Dreamy kuvaa niitä unelmia, jotka vievät meitä eteenpäin ja tuovat iloa päivittäisessä elämässä. Kello kantaa Artisterin sanomaa ja viestii halusta rohjeta toteuttaa itseään taiteen ja itseilmaisun kaikissa eri muodoissa uusien ajatusten esiin tuomisesta eri tunteiden herättämiseen.

Artister Into The Blue

Into the blue – Nauti matkasta kohti unelmiasi
Sininen Into The Blue taulu johdattaa matkaan. Unelmien tavoittelu ei ole vain määränpää, se on myös matka, jonka kuljet. Matka on tuntematon ja polku luultavasti mutkikas, mutta se on ainoa, joka sinulla varmasti on. Uskalla siis ottaa ensimmäinen askel kohti tuntematonta ja nauti matkasta.

Tutustu Artister Into the Blue-malliin

Artister Into the Blue kertoo itsensä ilmaisusta niin taiteen kuin muunkin ilmaisun eri muodoissa. Emme ole samaan muottiin tehtyjä ja omaamme erilaiset mielenkiinnon kohteet ja tavat toteuttaa intohimojamme. 

"Käytin klassisia sinisen sävyjä ja lisäsin mukaan myös siniharmaata taittamaan liikaa kirkkautta. Näin teos sai vahvan sinisen sävynsä ja voit hahmottaa teoksessa syvän pyörteen, joka kuvaa matkaasi kohti unelmiasi." - Noora Svärd

Artister Classic Black

Klassisen arvokas. Elegantti musta taulu kestää aikaa, mutta ruusunkultainen runko korostaa modernia suunnittelua.

Tutustu Artister Classic Black malliin

Syvän musta Classic Black kellotaulu on elegantti ja arvokas kokonaisuus joka erottuu edukseen klassisella maailmanluokan laadullaan. Runko on kevyesti punertavaa Rose-gold väritystä kun taas kellotaulu on syvän musta. Kontrasti tuo taulun yksityiskohdat arvokkaasti esiin.

 

Maailman luokan laatua

Kaikki Rohje Artister-mallit pysyvät ajassa laadukkaan sveitsiläisen koneiston voimin. Kellon koneistoksi on valittu tarkka ja luotettavuudestaan tunnettu Rondan koneisto. Koneiston energiatehokkuudesta kertoo sen pariston käyttöikä joka on jopa 10 vuotta.

Rannekellojen taulut on taltioitu aidon taulun struktuurin mukaisesti kellotauluksi. Todelliset maalauksen korkeuserot näkyvät tarkkoina yksityiskohtina kellotauluissa.

Artister-mallin runko on kestävää ruostumatonta kirurginterästä ja sen kellotaulun maalausta suojaa naarmuuntumaton ja heijastesuojattu kaareva safiirikristallilasi.

Rannekevaihtoehtoina on Rohjeen käsintehty poronnahkainen versio, sekä vaihtoehtoinen kiiltävä rungon värinen teräsranneke. Rannekkeissa on pikalukot, jotta tyyliä voi halutessaan vaihtaa nopeasti.

Tutustu koko Artister valikoimaan täältä