StyleFellow & Kelloharrastajat arvioivat Rohje Adventuristerin

Rohje Adventurister arvovaltaisten harrastajien suurennuslasin alla

Muutama kuukausi takana siitä, kun julkaisimme ensimmäisen kellomallimme Adventuristerin. Ollaan oltu todella tyytyväisiä siihen, miten hyvin meidän esikoismallimme on otettu vastaan.

Keväällä 2019 olimme yhteydessä Suomen suurimpiin kellomedioihin, Kelloharrastajat-yhteisöön ja StyleFellow'iin. Haastoimme vaativat ammattilaiset tutkimaan esikoismalliamme ja antamaan meille tärkeää objektiivista palautetta.

Kelloharrastajat on vuonna 2013 perustettu kelloharrastajien yhteisö. Yhteisön tarkoituksena on koota yhteen kaikenlaiset kelloharrastajat ja edistää suomalaista kellokulttuuria. Ennen Kelloharrastajat-yhteisöä ja vuotta 2013 ei Suomessa ollut varsinaisesti virallista harrajastakuntaa, tai se oli pirstaloitunut ympäri internettiä.

Meille onkin suuri kunnia saada puolueeton näkökulma ensimmäisestä kellomallistamme alan vaativimmilta harrastajilta. Lue Kelloharrastajien mietteet Rohje Adventuristerista. Saimmekin heiltä erittäin tärkeitä vinkkejä kehittäessämme uusia kellomalleja.

Toinen kelloihin ja tyyliin keskittyvä media, johon olimme yhtedessä oli StyleFellow. StyleFellow on mediana omien sanojensa mukaan tyylikkään elämän lipunkantaja, he keskittyvät tyylikkääseen elämään laajalla skaalalla, mukavan rennolla otteella. Yhtenä aiheosa-alueena heillä on rannekkellot ja lifestyle, johon Rohje Adventurister sopiikin loistavasti. Oli suuri kunnia päästä StyleFellow'in porukan arvovaltaiseen arvosteluun. Lue täältä StyleFellow'in arvostelu Rohje Adventuristerista.

Kaikenkaikkiaan saimme näiltä kahdelta arvovaltaiselta taholta erittäin tärkeää palautetta tulevaisuuden suhteen. Toivottavasti nämä näkemykset antavat myös sinulle kuvan meidän tuotteesta, jos mietit rannekellon hankintaa.


Saattaisit olla kiinnostunut