Rohje Black Friday 2022 - No Black Friday Sales!

Rohje on jo useampana vuotena jättänyt osallistumatta Black Fridayhin alennusmyynnein ja jatkamme samalla linjalla myös tänäkin vuonna! Rohjeen kello on siisti ostos, mutta se on sitä myös jokaisena vuoden päivänä – ei vain mustan perjantain viikkona!

Lähde mukaan edistämään kanssamme mielenterveyttä vuoden synkimpänä aikana

Mielenterveys on sellainen asia, että se koskettaa meitä kaikkia. Etenkin näin vuoden synkimpään aikaan, kun aurinkoa ei näy viikkoihin, jää helposti yleinen positiivisuus kaamosmasennuksen varjoon. Black Fridayn alennusmyynnin järjestämisen sijaan haluamme olla mukana tukemassa arvojemme mukaista toimintaa ja kantaa kortemme kekoon hyvän asian puolesta.

Black Friday viikolla (21.11.-27.11.2022) ostetuista kelloista lahjoitamme 10% MIELI Suomen Mielenterveys Ry:lle, joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden edistämiseksi Suomessa. MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, jonka toiminnan keskiössä ovat kriisiauttaminen, itsemurhien ehkäisy, mielenterveysongelmiin liittyvän stigman poistaminen ja julkiseen päätöksentekoon vaikuttaminen.

Haastamme myös sinut tekemään hyviä tekoja mielenterveyden puolesta! Soita ystävälle ja kysy mitä kuuluu, tapaa sukulaisia glögin äärellä ja ole läsnä läheistesi arjessa. Ostamalla Rohje kellon Black Friday -viikolla tuet automaattisesti myös tärkeää mielenterveystyötä pienellä rahasummalla. 

Pidetään huolta toisistamme myös syksyn pimeimpinä aikoina!

Tästä ostoksille!

Seuraa Rohjetta Instagramissa ja Facebookissa @rohjewatches pysyäksesi perillä ajankohtaisista tarjouksista ja fiilistelläksesi kellojamme.