Kultakuume jatkuu tammikuun loppuun saakka!

Uusi Adventurister Gold - nyt ennakkotilattavissa

Juhlistamme Rohjeen yksivuotispäivää ja uutta vuosikymmentä julkaisemalla upouuden Rohje Adventurister Gold-mallin. Uusi, juhlallinen, upean kontrastin omaava kullan ja arvokkaan mustan poronnahkarannekkeen yhdistelmä on lähtölaukaus uuteen vuosikymmeneen!

Adventurister Gold avattiin ennakkomyyntiin päivälleen Rohjeen yksivuotis-juhlapäivänä 22.12.2019. Kuten myös vuosi sitten, haluamme tarjota ennakkotilaajille parhaan tarjouksen. Kaikille juhlamallin ennakkotilaajille tarjoamme kellon kanssa Rohje Adventurister Gold mesh - rannekkeen, sekä mustan Rohje-poronnahkarannekeen yhteishintaan 209€.

Adventurister Gold sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, laita siis rohkein kello käteen ja nauti seikkailuista!

Adventurister-sarjan kestävyyttä ja vesitiiviyttä (5 ATM) todistaa erään Adventuristerin seikkailuissa järveen pudonnut kello, joka sukellettiin järven pohjalta vasta seuraavana päivänä. Yön yli järvessä viettäneen Adventurister-kellon pelättiin jo lopettaneen toimintansa, mutta kello näytti kyntensä ja tikittää yhä puoli vuotta sukellusmatkansa jälkeen kertoen tarinaansa uudelleen ja uudelleen. Adventurister - From tourist to Adventurister.

Olemme myös laajentaneet valikoimaamme lisäämällä lyhyemmän ja pidemmän version jokaisesta poronnahkarannekkeesta. Uuden käsintehdyn Rohje Black poronnahkarannekkeen voi tilata uusilla pituuksilla sopimaan juuri sinulle tai rakkaallesi.

Ennakkotilaa 31.1. mennessä ja varmistu, että saat omasi ensimmäisten joukossa heti helmikuussa. Sillä mikään ei säteile niin kuin kulta auringossa!

Rohje Gold laskeutumiskuva