Mitä isälle lahjaksi?

Anna isälle aikaa

Miksi isänpäivää vietetään? - Rakkaudesta isään. Tänä vuonna isänpäivä on kalenterissa 10.11. eli aivan kulman takana, joten mikäli vuosi sitten antamasi sukat komeilevat edelleen kaupasta saadussa kauniissa paketissa, nyt on aika keksiä jotain uutta!

Jokaisella meillä on isä; arjen todellinen sankari ja seikkailija vailla vertaa. Hän on saattanut meidät matkamme alkuun, vienyt treeneihin, käynyt koulun talkoissa ja kantanut illalla sänkyyn silloin kun omat silmäluomet eivät ole enää pysyneet auki. Isä on perustanut perheen sekä rakentanut uran ja talon, selviten seikkailusta läpi ruuhkavuosien ja 90-luvun laman. Siinä on monesti ollut aika kortilla ja välillä hermo tiukalla, mutta kaikesta hän on silti kantanut huolen.

Isänpäivänä on isän aika rohjeta ottaa aikaa itselleen ja läheisilleen. Aika rentoutua, laittaa suosikkimusiikit pyörimään soittimeen ja istuutua rentoutumaan nojatuoliin - kohta on isänpäivä. Tänään ei äiti ole huomauttamassa räystäiden puhdistamisesta tai anoppi tulossa vaihdattamaan talvirenkaita. Hetki nojatuolissa on isän oma pala rauhaa.

Isälle pitäisi nyt keksiä arvoisensa isänpäivälahja, jolle olisi pidempiaikaistakin käyttöä. Mikäli tänä vuonna haluat yllättää isäsi isänpäivänä tarjoamalla muutakin kuin jokavuotiset pitkät kalsarit tai jouluolut 6-packin ja konvehtirasian, tässä sinulle oiva lahjavaihtoehto: Anna isälle aikaa, Rohje on suomalainen rannekello aidolla suomalaisella poronnahkarannekkeella. Se on tyylikäs lahja tärkeälle ihmiselle – lahja, joka kestää aikaa.

Tämän kellon kantaja osaa määritellä oman arvonsa kuten Rohjekin, joka huokuu pohjoismaista tyylikkyyttä ja ajattomuutta. Adventurister-kellomallimme on tehty juuri tuolle arjen todelliselle sankarille – isälle; oman tiensä kulkijalle, joka ei pelkää haasteita ja osaa arvostaa omaa ja aikaansa läheisten kanssa. Adventurister-kello ei ole vain ajanmittari, se on tyylikäs asuste, jonka hillityn klassinen ulkomuoto sopii niin virallisempaan tilaisuuteen kuin myös arkiseen käyttöön. Naarmuuntumattoman safiirilasinsa ansiosta kello kestää myös keskellä päivittäiset arjen seikkailut. Kellossa yhdistyy pohjoismainen henki ja selkeälinjaisuus, käsityönä tehtyyn poronnahkarannekkeeseen.

Nyt on aikasi muistaa tätä tärkeää henkilöä, jota ilman sinua ei olisi ja muistaa isää kiitokseksi ajasta, jonka hän on antanut.

Tilaa viimeistään 4. marraskuuta jotta voit yllättää isän Rohjeella isänpäivänä! (vaikkei isänpäpäivä lahja enää ehdikkään meidän verkkokaupasta isälle, niin isänpäivä-tarjous on voimassa 10.11.2019 sunnuntaihin saakka!)

Isänpäivätarjouksena tarjoamme kahden kellon ostajalle toisesta kellosta -20% ✅

Tarjous aktivoituu, kun ostoskoriin on lisätty kaksi kelloa

Anna lahjaksi aikaa