Rohje Artister-kello

Uusi kellomalli - Rohje Artister

Tästä ei voi muuta kuin olla innoissaan! 😊  Kellomallistomme on saamassa uuden mallin. Saammeko esitellä - Rohje Artister. Näin vuoden pimeimpinä hetkinä on hienoa kertoa uudesta kellomallista, joka varmasti väreillään ja hohdollaan tuo valoa tähän pimeään vuodenaikaan.

Artister-malliston kantavia voimia ovat unelmat, ja rohkeus toteuttaa niitä. Unelmat pitävät meidät elossa ja aivan kuten aika, ne vievät meitä eteenpäin. Kellotaulujen maalaukset inspiroivat sekä ruokkivat mielikuvitusta ja muistuttavat siitä, että kaikki on mahdollista. Kellon mukana kannat ajannäyttäjän lisäksi inspiraatiota ja päivittäistä muistutusta unelmien saavuttamisesta.

Rohje Artister tulee alkuun saataville kolmena eri värivariaationa; sinisenä, vaaleanpunaisena ja klassisen mustana.

Into the blue – Nauti matkasta kohti unelmiasi.

Into the blue

Unelmien tavoittelu ei ole vain määränpää, se on myös matka, jonka kuljet. Matka on tuntematon ja polku luultavasti mutkikas, mutta se on ainoa, joka sinulla varmasti on. Uskalla siis ottaa ensimmäinen askel kohti tuntematonta ja nauti matkasta.

Rohje Artister

Kello-mallisto on suunniteltu yhteistyössä kuopiolaisen taitelijan Noora Svärdin kanssa. Svärd on maalannut Rohje Artisterin kellotauluissa käytettävät Dreamy- ja Into The Blue-teokset. Teokset on 3D-kuvioitu tarkasti kellojen tauluihin. Kirkkaiden mallien vastapainoksi Artisterista on saatavilla myös syvän mustan ja ruusukullan yhdistelmä, Classic Black. Kellomalliston suunnittelun tukena on ollut myös Rohje-yhteisö.

Kulmakivinä Artister-kellomallin suunnittelussa on ollut rohkeus ja unelmat. Svärdin taide tukee samoja arvoja Rohjeen kanssa ja tästä syystä yhteistyön aloittaminen Nooran kanssa tuntui luonnolliselta.

Eräs Artister-kellomallin erikoisuuksista on maalausten 3D-tekstuurin huomioiminen kellotauluissa, jotta ne toistavat Noora Svärdin teoksia kauniisti.

Kelloihin on saatavilla 14 mm leveä teräksinen verkkoranneke, sekä Rohjeen uniikki poronnahkainen ranneke. Kellotaulun halkaisija on 36 mm ja rungon sisään kätkeytyy laadukas sveitsiläinen koneisto. Poronnahkarannekkeet valmistetaan käsityönä Tampereella suomalaisesta poronnahasta ja rungot kasataan yhteistyökumppanimme toimesta Kiinassa.

rohje-artister-pink-edition

Dreamy - Unelmoinnin sietämätön keveys.

Artister Dreamy

Punaisen Dreamy-taulun teemana on unelmointi.

Unelmointi on luovaa leikkiä universumin kanssa. Se on luottamusta siihen, että elämä kantaa. Kun vilkaiset Dreamya se muistuttaa siitä, että sinulle kaikki on mahdollista. Ole siis avarakatseinen sekä utelias ja ota vastaan se, mitä elämä sinulle järjestää.

 

Ennakkomyynti Rohje Artister:lle on alkanut tammikuussa 2021 ja kellojen toimitukset pääsevät vauhtiin arviolta maaliskuussa 2021.

Tilaa uutiskirjeemme, jotta kuulet Rohje Artister ennakkomyynnistä ensimmäisten joukossa.

Lue myös Nooran blogi yhteistyöhön liittyen.

rohje artister blue plans 


Saattaisit olla kiinnostunut