Tietopankki

Missä ja miten poronnahkarannekkeemme tehdään?
Tamperelaisen nahkapajan yrittäjä Marko kertoo, miksi valita poronnahkaranneke kelloon ja miten Rohjeen maailman parhaat poronnahkarannekkeet oikein tehdään.
Adventurister Blue julkaistu!
Uusi Adventurister-kellomalli on täällä. Saammeko esitellä, Adventurister Blue. Hillitty syvänsininen kello luontoseikkailuista illan rientoihin. Tutustu kellon ominaisuuksiin.
Rohje – vastuullinen suomalainen kello
Rohjeen toiminnassa näkyy vahvasti kotimaisuus ja vastuullisuus. Haluamme olla vastuullinen ja suomalainen kellomerkki, jonka toiminnalla on mahdollisimman pienet negatiiviset vaikutukset ympäristölle.
Rannekkeemme ovat helposti vaihdettavia ja sopivat jokaisen ranteeseen
Rannekkeissamme on yksinkertainen kiinnitysmekanismi, jonka avulla  rannekkeen kiinnittäminen kellorunkoon on yksinkertaista ja vaivatonta.
Miksi päädyimme poronnahkaisiin rannekkeisiin?
Rohje-kellojen nahkarannekkeet on valmistettu suomalaisesta poronnahasta. Rannekkeet valmistetaan käsityönä Tampereella pajalla, jolla on pitkät perinteet nahkatuotteiden valmistuksesta, siksi Rohje-poronnahkarannekkeet ovatkin...
Rohje-poronnahkarannekkeen hoitaminen
Miten hoidan ja huollan Rohje-poronnahkaranneketta, jotta säilytän kaikki sen hienot ominaisuudet ja tyylikkyyden? Nahkamateriaali on usein valinta kellon rannekkeeksi, sillä...